Felis aña nobo
Lieve allemaal,
wij willen jullie het allerbeste wensen voor 2012, heel veel liefde, geluk en gezondheid!
We hopen dat het goed gaat met iedereen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien in 2012! Maar... we zien er ook wel tegenop om hier weg te gaan...
Nog een half jaartje genieten van dit mooie eiland en het mooie weer!
We hebben wat foto's uitgezocht om te laten zien hoe we allemaal gegroeid zijn (de kinderen in de lengte;-). Stel je voor dat jullie ons straks niet meer herkennen!

Veel liefs,
Theo, Edith, Paul, Thijs, Marieke en Luca
Hè hè, daar zijn ze weer. M'n geduld is wel op de proef gesteld. Mooie oefening dus. ;-) Nu even de foto's kijken, maar kon niet wachten voor een eerste reactie. Een beetje ongeduldig, zeg maar.
Hartelijk dank voor de leuke foto's. Ik heb zitten genieten.
Joepie, weer heel veel leuke foto's. Voor jullie en ook voor oma een bijzonder goed , leuk, spannend en vooral gezond nieuw jaar. Inderdaad jammer dat het avontuur er weer bijna op zit maar het biedt wel weer andere persfectieven: high- tea-jen, saunaajen...........
ha edith en theo,
gister had ik jullie over skype gemaild over roberts vlucht van 30 januari naar curacao. deze twee weken zat robert reserve en hij is zojuist opgeroepen -juist. voor een ingelaste vlucht naar curacao :)
de vlucht is ingelast, dus dat betekent dat je hem niet kunt vinden.
mochten jullie het gezellig vinden om hem te zien, neem dan even contact met hem op.
hij vertrekt vandaag en komt donderdag terug, dus hij zou in elk geval woensdag bij jullie kunnen zijn dachten wij zo ;)
(in een mailtje op facebook staat robert zijn nummer mochten jullie dat niet hebben)
succes!
groetjes marlynn