Regelen
Hallo allemaal!
We hoorden dat het in Nederland nu ook mooi weer is. Wij hebben ook mooi weer

De afgelopen week hebben we het vooral druk gehad met rondrijden en van alles regelen. We hebben nog geen huis gevonden (wel al een hoop bekeken, maar we zijn erg kritisch) maar we hebben al wel een auto gekocht. Ik zal een foto plaatsen. Het is een stationcar, Ford Mondeo. De Twingo staat al lang hier op het eiland, maar de papieren zijn nog niet in orde, dus die kunnen we nog niet ophalen. Maar we hebben hier toch twee auto's nodig (fietsen is echt gevaarlijk!), dus hebben we er vast één gekocht. De prijzen van auto's vallen hier heel erg mee, i.t.t. een hoop andere dingen. We vielen steil achterover toen we de schoolboeken ophaalden...
Om een beetje een indruk te geven van hoe lang we bezig zijn met met het regelen van allerlei zaken, zal ik een korte samenvatting geven van de inschrijving van Marieke op haar school:
- eerst moesten we op woensdagbij haar school zijn, maar dat kwam toch niet zo goed uit. Of we donderdag terug wilden komen om half 11....
- Donderdag 11.15 uur konden we binnenkomen. We moesten een lijst invullen
- Met die lijst moesten we ergens anders naartoe om te betalen
- Met het betalingsbewijs moesten we weer terug naar school. Daar konden we toen de uniformen bestellen (waar we deze week weer voor terug moeten)
- Weer ergens anders moesten we het gymuniform halen
- En weer ergens anders moesten we de schoolbenodigdheden bestellen....
En het leuke is, ze noemen geen straten waar je naartoe moet, maar het gaat zo van: 'als je bij de Pizzahut bent, daar tegenover is een advocatenkantoor en daarnaast moet je zijn'. En zo doet iedereen dat hier.
Maar goed, we zijn dus een hoop tijd kwijt, maar het loopt allemaal wel voorspoedig. En tussendoor is er natuurlijk het strand, de zon en de zee.... En gisteren hebben we ook de Flamingo's gezien. Die zitten in een soort natuurreservaat.
Vandaag is Theo begonnen met werken. Ze begonnen met een conferentie in het WTC(!), waar hij om 07.00 uur aanwezig moest zijn... Volgens Theo was het vooral erg 'blessing'. A.s. donderdag beginnen de lessen. Dan moeten de kinderen ook naar school.
Nu gaan we de uniformen van de jongens ophalen. Jullie zullen de foto's wel zien...
Hallo allemaal,
Ik had er stiekem al een beetje op gerekend dat er vandaag nog een berichtje zou verschijnen uit Curacao. En gelukkig worden jullie al een beetje voorspelbaar ;-) Houden zo, hè?
Ja, weet waar je aan begonnen bent. In Curacao gaan de zaken Poko poko en dat zul je soms misschien ook wel eens lastig vinden.
Ik heb vandaag inderdaad speciaal aan Theo gedacht omdat ik ervan uitging dat hij vandaag aan het werk zou beginnen. Nou jongen, heel veel succes en vooral heel veel werkplezier. De kinders komen dus pas donderdag en hoe geldt dat voor jullie kinders, gaan die ook donderdag naar school? Wij zitten hier nu in de tweede week van de basisschoolvakantie :-b. Dus we hebben nog veel voor de boeg, met heel mooi weer de komende week.
Het is echt wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg stil in de straat. Jullie waren toch lawaaieriger dan ik gedacht had. Zo vaak dat je denkt "de overburen", oh nee, ze zijn er niet meer. Zielig hè?
Voor de rest maken we het prima hoor. Maak je maar geen zorgen maar hoe we die drie jaar door moeten komen ... :-(.
Nou heel veel plezier en een goede week and keep up the good work (reismee.nl dus).
Big Big hug.
haha klinkt lekker relaxed. wordt lekker overal heen gestuurd. Ik ben erg benieuwd naar de foto's van de uniformen dat wil ik wel eens zien.
Verder ben ik net terug van een lang weekend Antwerpen. het was erg leuk!! Wel een grote stad dus we hebben vaak de bus gebruikt maar het was zeker de moeite waard!
Leuk hoor al zo veel berichtjes! Ik vind het wel goed dat jullie al lekker snel weer naar school moeten. jullie worden al verwend met dat lekker weer daar! Jaa wij ook voor de komende 3 dagen! haha;)
Succes alvast op school volgende week kinders!
Kus Loe
ik ben benieuwd naar de foto's van de uniformen ..
mij lijkt het wel grappig om te zien ..
Dikke kus mariska..
heej marieke ..
lijkt me raar een school uniform maar aan de andere kant ook wel grappig xD.
hvj xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxDooooooooooooei
Back from germany !( war sehr schön )
Mit viel Freude lesen wie eure Berichte - wir denken viel an euch ! Morgen beginnt bei uns auch der Schulalltag wieder - um 7 .30Uhr , wie immer )
Freuen uns auf weitere Zeilen und Fotos !
Umarmung von uns allen
Wanneer komt nou het volgend berichtje? Ik kan niet zo lang wachten. Ik ben een beetje ongeduldig van aard.
Super leuke foto's! Ben ook benieuwd naar het nieuwe berichtje! :)
hoi edith we zijn hard aan hed werk. taal schijven
rekenen en crea hoe gaat die met mij gaat het goed.
is qurasau een mooi land .met jou was het heel leuk op school
groetjes Sam loeffen
Hoi Edith We zijn Hard aan Het Werk
Met ons gathetgoet en Met Jouw ?
Groetjes Janne