5opcuracao.reismee.nl

Botsing en Guus

Super leuk, we krijgen ook een heleboel reacties van de kinderen van groep 4 ! Wat knap dat jullie al zoveel hoofdletters kunnen schrijven!

Het is echt niet te geloven: ik ben verkouden! Dat komt waarschijnlijk door al die temperatuurschommelingen hier. Dan is het 32 graden, en dan weer 34 graden....

Nu het bij jullie herfst wordt, beginnen we toch echt wel te beseffen dat het hier gewoon mooi weer blijft. Er zijn mensen die het wisselen van de seizoenen missen. Nou, daar hebben wij geen last van, hoor! We genieten nog iedere dag van het mooie weer. Het regent wel af en toe, maar daarna is het toch weer mooi. Op het moment is de wind een beetje gaan liggen. Die mag wel weer terug komen.

Weten jullie nog dat wij in het begin een Ford Mondeo hebben gekocht? Die heeft intussen al langer bij de garage gestaan dan bij ons. Na een paar weken bleek er iets mis te zijn met de remmen. Niet handig hier, dus naar de garage ermee.. Er was iets kapot (vraag me niet naar details) en dat onderdeel moest toch echt uit Nederland komen. Na 4 weken was dat binnen en toen dat geplaatst werd, bleek dat er nog iets anders kapot was. En je raadt al waar dat onderdeel vandaan moest komen... Na nog eens 4 weken was de auto weer in orde. Wel fijn, want toen hoefden we 's morgens niet meer met z'n 5en in de Twingo naar school. Helaas heeft dat niet lang mogen duren: maandagmiddag heeft Theo een botsing gehad! Gelukkig was het maar een klein botsinkje en was er niemand gewond. Maar de auto moest toch weer naar de garage. (Volgens Theo zat de grootste deuk in zijnego) Gelukkig hadden we de auto na een dag weer terug. En toen... ging het weer mis met de remmen. Dus nou staat de Ford weer bij de garage.Tis maar goed dat we de Twingo nog hebben. En het is misschien maar beter dat ik er in rijd...

Nou nog even iets leuks: weten jullie dat er Bekende Nederlanders zijn die ook graag naar Curaçao komen? En dat ze dan een concertje geven en dat die stomme Nederlanders hier zo gek zijn om erheen te gaan en zo hun tickets betalen? Zo was Guus Meeuwis hier vorige week en ik ben erheen geweest. Hij trad op op Mambo Beach. Een geweldige plek om een concert mee te maken, op het strand, met palmbomen om je heen. En het leuke is dat het allemaal vrij kleinschalig is. We konden -em bijna aanraken

Wink

Trouwens nog even over het Leguanen - zoekplaatje, het waren 8 leguanen! (vlnr 3 bij elkaar, dan 4 bij elkaar en nog 1 helemaal rechts). Mariska en Maayke hadden het goed (hoewel 'veul' niet echt telt, hoor). De prijs komt naar jullie toe, we moeten er eerst nog eentje platrijden. (Oh, wat erg, dit is een grapje, hoor!)

Nou ga ik nog even wat foto's uitzoeken.

Tot de volgende keer!

Maayke

Ik zit hier op mijn kantoor te brullen van het lachen over je grapje van de leguaan. Alle serieuse zakenmensen ;-) hier zullen wel denken dat ik helemaal geschift ben: Hoe kan een mens in zijn eentje zoveel lol hebben? Nou ik, met een bericht van Edith. Makkelijk zat, maar dat weten zij niet. Met andere woorden, ze weten niet eens wat ze missen.

En verder heb ik te doen met Theo zijn ego. Kan ie eindelijk weer rijden, blijkt dat ie het niet meer kan. Dat is toch sneu.

Wel super al die bekende Nederlanders die jullie komen bezoeken. Zo'n bijna privéconcertje aan het strand is om jaloers op te worden. Wist je dat er volgende week nog een bekende Nederlander naar Curaçao komt? Ja, Trix komt. Leuk hè. Ze zit nu in Mexico ;-)

Nou, ik ga even de foto's bekijken. Ik weet niet of ik mijn tekst dan kwijt raak, dus die zet ik er eerst maar even op. Kan ik nog een keer reageren :-))

Lieselot

Nouuu Theoo! Daar had ik je mooi mee kunnen pesten hier in nederland! haha ;) Maar gelukkig is iedereen nog heel.
Aaah ik mis jullie steeds meer hoor! laatst wilde mama josefien en ik even ergens heen mama loopt naar buiten laat ze de sleutel binnen liggen. Geen sleutel dus. Papa zat wel binnen maar in een zakelijk telefoontje dus wij honder keer aanbellen uit eindelijk naar heel vaak aanbellen en kloppen komt hij naar beneden! op dat moment miste ik jullie wel even! :) Verder alles goed hier! Ik zit in mijn tentamen week dus lekker druk!! En het regent constant! Dus dat lekkere weer lijkt me ook wel wat;)
Dikke kuss!

Maayke

Edith, je verricht goed werk met al die mooie foto's en fijn dat je er zelf ook een keer op staat. Ik zie jou te weinig. Kan één van je gezinsleden jou niet eens een dagje volgen met de camera in de aanslag? Of ... misschien een mooi klusje voor je moeder ;-)

bjarn schellekens

hoi juf edith
ik ben Bjarn uit groep 4 en
we heben iets
leuks inde klas circuit en crea
heb je een goeden reis gehat?
is het leuk daar? bij ons is het leuk
groetjes Bjarn en de heele klas

Kayleigh maas

hoi juf edith ik ben kayleigh uit groep 4 en we heden iets leuks gedaan ind klas circuit en ceea
hed je een goedenrijs gehat
is het leuk daar?b8ijons is het is leuk
ik zit in aavie 2 groet kayleigh

iets

Sacha

En...deze vrijdag naar Wolter Kroes op Mambo Beach???
Wat dacht je van kerst met Nick en Simon + Jan Smit op....jawel Mambo Beach.
Niet te vergeten het nieuwe jaar in te luiden....op Mambo Beach natuurlijk...met Gerard Joling en Jeroen van der Boom.
Zucht, nu ben ik pas echt jaloers. Gonna buy me a ticket to the tropics....

Edith, succes met je verkoudheid, Paul met zijn voetballen, Thijs met zijn huiswerk en Theo met zijn ego. En Marieke hoef ik geen succes te wensen want die ziet er zo knap uit in die mooie jurk op de foto's. Succes verzekerd!

Geertje

Hoi Allemaal,

Eindelijk een berichtje van mij. ik heb wel veel aan jullie gedacht hoor, zeker nu we er een regenachtige dag op hebben zitten.
ik ben net even gaan zoeken op google naar jullie en....natuurlijk meteen gevonden.

ik zal jullie vanaf nu wat beter gaan volgen!

Geniet lekker van de zon, dan doen wij dat van de regen. Anouk en ik stampen graag met onze nieuwe laarzen in de plassen en dat is ook erg leuk!

sanne v. asseldonk

hoi juf edith hoe gaat het daar . hier bij ons gaat ales goet .we heben cas aan gelirt om geen grapjes te maaken. en als cas tog een grapje maakt.moogen wei behalve cas dan.niet lagen.

juila van gulck

hoi juf edith ik zit al weer in groep 4 het is hier heel leuk we heden de hoof leter j geleerd en vil pluzier in kurusau vilr groe julia

demi mutsaars

hallo juf edith is alles goed ?met mij wel hoor en met jou???vogende week komt sinterklaas jippie leuk .en ik hep het hier leuk ik hou jou site heel goed bij doei xxxx groetjes demi

jorne korsten

hoj juf edith wanerkomje terug he juf edith want
ik misjezooerig vintjehetleukdaar groetjes jorne

elvie vdkieft

halow juf edit het isleuk in nederland is hetleuk in curacao ja groetjes elvie

rowin scheutjens

Hoi juf Edith,

is het leuk daar juf edith

rob

is het leuk jaa of nee
ik vint het lant moj

rody bayens

hoj hoe gaat het met jauw met mij gaat het goed

indy

hoi juf edith is alles goed ??? met mijn wel hoor.wij wij zijn goet in schrijven.crea is het leuk.

demi mutsaars

hoi juf Edith is alles goed??? met mijn wel hoor. wij moogen iets met de hele klas schrijven. leuk he. wij zijn heel goed in schrijven.en ik vvin crea heeeel leuk.en tekenen ook heel leuk.en nog veel meer hoor.

Maayke

Nou juf Edith, wat bof jij met zo veel reacties uit je oude klas. Om jaloers op te worden. Ze zijn je echt nog helemaal niet vergeten. houwe zo!
Dus ... het wordt wel de hoogste tijd voor een nieuw berichtje. Want we zijn allemaal erg benieuwd hoe het nu bij jullie is. Zet je er snel weer een leuk bericht op alsjeblieft?

teun

vor juf eedith hoe is het bij juulie bij ons is het nietheetikdenk dathet bijjuulie veelheeter ishoeishet bijjuulie zeeker heel heet van teun

van ella

lieve juf edith

ik hoopt dat jet fijn hept ik ben
ben benuu woe groot het daar is hep jij al niewe
vrient of een vridin wat is het leukste

yosca

hoi
ik heb aan iedereen de groeten gedaan die ik ken van jullie vrienden(thijs en marieke)
hoe is het verder? hier alles goed.
en tot een keer

janice van helvoort

hoj juf edith hoe gaat het in curacao ik hoop dat het

goet gaat en met ons gaat het goet in de klas 4
maar je hontje is heel leuk

groetjes janice

suze klein

hoi juf editd hoe gaad het ermee in curacao
ik hoop dat het goet gaat in de klas gaat het
goet het is al wir herfst geworden leuk he

groetjes suze

Loes van de Linden

hoegaathetin curacao bij ons wel maarbij jou ooktog
we zitenal ingroepvier.groetjes van loes

paula maurice

Hallo familie,
Graag zou ik Trix nog een goede vakantie toewensen in jullie paradijsje daar. Ze was vertrokken voor ik er erg in had. Het ziet er fantastisch uit! Zo af en toe bekijk ik de mooie foto's. Geniet van elkaar.
groeten van Kees en Paula

Maayke

Wow, jullie hebben al 25 reacties op dit bericht ontvangen. Heel Nederland leest jullie berichten.

Even voor Theo's ego: Vorige week vertelde Lieselot me dat ze je ERWTENSOEP zo mist (en jou dus ook
;-)). Je begrijpt het zeker wel, ik trok me dat erg aan en heb dus dit weekend direct zelf maar eens erwtensoep gemaakt. Ze was redelijk tevreden over mijn resultaat, maar vond dat er nogal veel andere zaken in dreven als alleen erwten.
Hebben jullie al een keer erwtensoep gegeten of heerlijke zuurkool, boerenkool of hutspot. Lekker hoor. Maar ja, dat smaakt alleen maar echt lekker met dat gure Nederlandse herfst- en winterweer. Zielig voor jullie hoor ;-).

Harm

Hoi juf Edith,

Hoe gaat het?
Met mij is het goed.
Rekenen vind ik leuk.
Met Joris is het goed.
Hij vindt zijn klas heel leuk.
Hij heeft al een paar nieuwe vrienden.

Groetjes van Harm

evi van der burgt

hoe gaat het in curacao en hoi.
met mij gaat het goet.
met mij gaat het goet op school
hoe laat moeten de kinderen naar school?
bij julie
groeten piet evi

Janneke Voet

Hé Edith en familie,

Wat een heerlijke foto's.
Ik zie en lees dat jullie daar lekker aan het genieten zijn. Veel plezier!

Janneke

menthe

hallo juf edith nu heben wij ook een hele leuke juf want juf nicol is mijn beurmeisje en dat vin ik leuk maar soms ook niet ze woont in een wit huis hoe is het met jou
groetjes menthe

cas van wanrooij

hallo juf edith hoe gaat het met je goed of niet goet nu heben wij ook een leuken juf maar soms mis ik jou wel groetjus cas

evi van der burgt

hoi juf edithe we hebben een leuke juf nicole
maar ik mis je erg.
en ale kinderen denk ik ook.
we zijn hard beezig met reken heel veel kinderen
zijn al heel hard beezig met hun AVI tehaalen.
ik denk al tijt aan jou en aan juf linda
van evi

evi van der burgt en janice van helvoort

hoi juf edith
hoe gaat het met jou
leuke fotos en verhaalen
bij ons is sinterklaas al geweest en nu de kerstman nog
en ik mis je erg en ik ook

van evi en janice

Harrie uit groeb fier

Hoi, juf edit,
Hoe gaat t met jauw? Zoals je wel zult weten ben ik aan t begin van did jaar begonnen in groep fijv maar ze hebben me nu voor de tweede keer terug gezet naar groeb fier. Mijn leesnievo is wel goedt maar ik heb veel probleemen met spellu en dad moet eerst verbeterdt worre. Onze niewe juf zij niewe rondu, niewe preizu. Maar hoe is t bij lullie op kurasau? Van andere kintdjes in de klas heb ik gehoort dat op kurasau altijt de son scheint maar da geloof ik nie want daar wort t snags tog ok donkur, dus dan scheint de son nie alteit. Ons pap zecht altijt da ik een alles-beter-wetertje ben, musgien het ie wel geleik. Jullie gaan zeker ok wel vaak zwemmu wand er is veul water om jullie ijland heen. Ik dagt da de hooftstad van Kurasau Willumstat waar maar ik zag dat dat Kanberra is, dan gaan jullie zeker vaak zwemmu in het great barriere rif. Je moedt daar wel uitkeiken voor peilstaartroggen want die zein hartstikke giftig. Ons mam is ok wel us giftig en da is errug, da kan ik oe vertellu.
Nau, juf edit ik maak ur n eint aan.
Houwdoe, Harrie uit groeb fier.