We wensen jullie hele fijne dagen!

Wij wensen jullie bloedhete kerstdagen ;-)
Ik hoop dat het huis helemaal aan kant is? ;-b
Hallo
Ook van deze kant fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar en eet ze samen vandaag met Remco en Marloes wij hebben nu het eten op
Groeten en veel liefs uit Goor
Dianne en Gerard
ik wens jullie een prettige kerstdagen!
xx mariskaa
jullie ook! en gelukkig nieuwjaar =)
uit een niet meer zo sneeuwig kekerdom!
Beetje laat maar jullie ook hele fijne dagen en zeker een " zonnige" 2010!!!
Liefs Ingrid (je "oude" buurmeisje)
natuurlijk voor jullie ook hele fijne feestelijke dagen! en alvast een gezellig oud en nieuw!!!!
hoi Marieke en Thijs,
De sneeuw is hier alweer bijna weg omdat de zon hier ook scheen. Op de eerste kerstdag was er nog wel sneeuw . En ik wens jullie een fijn nieuwjaar! ( ik heb al weer sterretjes gekocht :D)
groetjes Sira
heej
jullie ook hele hele fijne kerstddgen en een happy 2010!!!
x- pip
p.s. beetje laat maar beter dan niet xD
Jullie ook hele fijne (zonnige) dagen toegewenst!
p.s. Paul we spreken nog wel een keer af voor skype ;)
Het lijkt wel of jullie daar in de sneeuw liggen zo mooi wit is het zand....
Ook ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2010!
In het nieuwe jaar zie ik weer uit naar jullie leuke verhalen!!!
Hoi allemaal,
Zoals jullie weten zijn wij onze attentste vriendin kwijt. Ze is ervandoor naar een zonovergoten eiland...
lieve Edith, hele fijne jaarwisseling toegewenst en ik heb het voornemen om jullie veeeeel meer te mailen.
Liefs Brigitte.
Ps: Edith, komen mijn mails eigenlijk aan. Ik weet niet of ik het goede mailadres heb. Ik doe het daarom maar in de publieke arena.
OOK WIJ WENSEN JULLIE HET ALLERBESTE VOOR 2010!!!!! Martijn ,Chantal ,Rik,Henry en Annemarie.
over bijna 24 uur is het nieuwjaar maar het gekke is ; bij jullie al over 19 uur. dus tegen de tijd dat ik oliebollen sta te bakken, hebben jullie al 2010! dus eigenlijk ben ik dan voor jullie al te laat met mijn bollen en beignets. ach dan zit er niets anders op dan ze hier met ons allen op te eten. GELUKKIG NIEUWJAAR !!!!!!!!
Happy newyear!!! :-))
Angelique, het duurt bij Edith en Theo toch nog 5 uur langer voor het bij hen Oud en nieuw is? Dus als het bij ons 5 uur vannacht is is het bij hun pas 2010. Ze lopen gewoon een beetje achter ;-). Wisten we toch al?
Ik betwijfel of Theo oliebollen bakt (of Edith is dat een klusje voor jou, omdat een beetje lijkt op bijv. appeltaart bakken, dat is ook jouw afdeling). Lijkt me niks om daar in die temperatuur oliebollen te bakken. Past er niet bij. Neem nog maar een kokosnootje met een rietje :-) en ... proost!
Tuurlijk helemaal gelijk Maayke. Ik zat gewoon te suffen.. maar evengoed het allerbeste voor 2010!!!!!!!!!!
hoi juf edith
gulukig nuuw jaar en ik ben om 2uur naar bed gegaan en heb heel mooj vuurwerk gezien groetjes van julia
hoi juf edith ik wens julie allemaal een gelukkig nieuw jaar.hoe is het daar??? bij ons is het goed. ik heb een leuke vakantie gehad en ik ben blij dat ikweer naar school mag. groetjes demi.xxx